VECKA 23
MÅNDAG

Dagens husman
NR1: Köttbullar med gräddsås och kokt potatis.
Allergener: mjölkprotein i sås

NR2: VEGETARISKT / VEGANSKT
Oumphgryta med champinjoner och lök
serveras med kokt potatis.

Allergener: soja, sojaprotein, baljväxter, tomater, kokosmjölk

--------------------------------------------







CORONA COVID 19 INFORMATION
HUR VI JOBBAR MED MATEN I KÖKET
 Vill understryka att det för oss inte är någon direkt skillnad då vi alltid jobbar 
efter riktlinjer för att undvika allergen kontaminering av födoämnen.  
Så i korta drag vad vi har gjort är följande.
-Informerat all berörd personal ang det rådande läget. Detta sker löpande flera gånger per dag.
-Ökat noggrannheten i samtliga moment gällande mathanteringen.
-Inför samtliga moment utför en noggrann handtvätt (tvål, vatten, handsprit) samt använder skyddshandskar.
-Desinfekterar samtliga arbetsytor etc oftare än vanligt.
-Uppdaterar oss ständigt och följer alla nya riktlinjer och all information som ges.
-Och framför allt stannar hemma vi minsta lilla symptom.
Varje dag serveras även portionsförpackad sallad  och specialkost om det är så att
du är allergisk mot något som är på menyn.