VECKA 13


TISDAG

NR1: DAGENS HUSMAN  

Stekt ris med kyckling, soja, chili och grönsaker.

ALLERGENER: Paprika, svamp, morötter, lök, soja, sojaprotein


Nr2: VEGETARISKT / VEGANSKT  

Stekt ris med grönsaker och sojasås.

ALLERGENER: svamp, paprika, lök, soja, sojaprotein, baljväxter


Nr3: SPECIALKOST minus grönsaker, baljväxter samt soja

Stekt ris med kyckling

ALLERGENER:



ONSDAG

----



TORSDAG

NR1: DAGENS HUSMAN  

Pankopanerad torsk med chilicremé= (ÄGG) 

samt örtrostad potatis eller pasta.

ALLERGENER: fisk, gluten,


Nr2: VEGETARISKT / VEGANSKT  

Falafel eller kikärtsbiff med chilicremé= (ÄGG) eller

persiljehumus serveras  med örtrostad potatis eller pasta.

ALLERGENER: baljväxter


Nr3: VEGETARISKT / VEGANSKT  

Pastagratäng med sojafärs, tomater, lök och persilja

ALLERGENER:






CORONA COVID 19 INFORMATION
HUR VI JOBBAR MED MATEN I KÖKET
 Vill understryka att det för oss inte är någon direkt skillnad då vi alltid jobbar 
efter riktlinjer för att undvika allergen kontaminering av födoämnen.  
Så i korta drag vad vi har gjort är följande.
-Informerat all berörd personal ang det rådande läget. Detta sker löpande flera gånger per dag.
-Ökat noggrannheten i samtliga moment gällande mathanteringen.
-Inför samtliga moment utför en noggrann handtvätt (tvål, vatten, handsprit) samt använder skyddshandskar.
-Desinfekterar samtliga arbetsytor etc oftare än vanligt.
-Uppdaterar oss ständigt och följer alla nya riktlinjer och all information som ges.
-Och framför allt stannar hemma vi minsta lilla symptom.
Varje dag serveras även portionsförpackad sallad  och specialkost om det är så att
du är allergisk mot något som är på menyn.